Contact
Home / Cases / evoyo

evoyo

evoyo maakt van elk huis een e-home. Dat zijn duurzame woningen, bestaand of nieuw, in Nederland en daarbuiten. Zo versnelt het bedrijf de energietransitie en daarbij hoort natuurlijk een passende soundtrack. Warmte en energie, gevat in een tune die vooruit wil.

“TAMBR heeft ons goed geholpen door allerlei verschillende muzikale assets te produceren die we kunnen toepassen zonder aan herkenbaarheid te verliezen.”

Clarisse Stulp, Communication & Branding Lead evoyo

Wat triggerde jullie om een identiteit in muziek te laten ontwikkelen?

We hadden net een re-branding achter de rug en toen kwamen we in contact met TAMBR. Een muzikale omlijsting van ons merk leek ons meteen een zinvolle vervolgstap, te meer omdat we ons in een flink competitieve markt bevinden. Om op te vallen moeten we het maximale uit ons marketingbudget halen en een eigen tune helpt je daarbij!

evoyo brand anthem

0:00
/

En hoe is evoyo verklankt?

econic is een jong en energiek merk dat consumenten vlot en soepel helpt met het verduurzamen van hun huis. Tegelijkertijd lopen we op de troepen vooruit en tonen we lef. Dit alles hoor je terug in een vloeiende elektronische track met een flinke dosis warmte en een voorwaartse energie. Een uitnodigende tune waarin de zon echt doorbreekt. 

Hoe gaan jullie de muziek gebruiken?

Waar niet! We produceren best veel content, van project-videos tot social media. TAMBR heeft ons goed geholpen door allerlei verschillende muzikale assets te produceren die we kunnen toepassen zonder aan herkenbaarheid te verliezen. Onze brandscore is heel gelaagd dus er zitten voldoende elementen in om op al die verschillende plekken in te kunnen zetten.

evoyo sound logo

0:00
/


Meerdervoort

Meerdervoort helpt haar klanten met het opbouwen van financiële vrijheid. Op een veilige manier, waarbij risicobeperking belangrijker is dan maximaal rendement. Dat resulteerde in een klassieke, betrouwbare klank met een subtiele dynamiek.

Leer & luister

's Heerenloo

Sinds 1891 helpt 's Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen: zo goed en zelfstandig mogelijk. TAMBR vertaalde die missie in een zorgzaam muzikaal verhaal, een ‘stap vooruit’ in muziek.

Leer & luister

Crystal Clear

Crystal Clear geeft je dat broodnodige rustmoment op een drukke dag. Zodat je weer met een frisse blik vol energie vooruit kan. Die sensatie vertaalde TAMBR naar een kristalheldere tune vol ritmische dynamiek, geaccentueerd door muzikale rustpunten.

Leer & luister