Contact
Home / Ons team

ONTMOET DE EXPERTS

TAMBR laat muziek werken voor merken én makers. Eerlijke deals voor eigenzinnige componisten, een academische benadering wars van poeha en optimaal gebruiksgemak voor onze klanten. Samen met ons netwerk aan producers, componisten en musici vormen we zo een front tegen nietszeggende stockmuziek, vage briefings en complexe licenties. Merk voor merk op weg naar een betere klinkende wereld. Doe je mee?

Willemijn van Hussen

Willemijn van Hussen

Oprichter | Directeur

Willemijn is econoom en pianist. Als ervaren ondernemer in de creatieve sector beschikt ze over een scherp oor voor muzikaal talent en een groot netwerk. Ze wil merken mooier en de muziekindustrie eerlijker maken.

Niels de Jong

Niels de Jong

Oprichter | Muzikaal strateeg

Niels is opgeleid tot jurist en uitvoerend pianist, werd getraind als bankier en verdiende zijn sporen als strateeg in de creatieve industrie. Hij is mede-oprichter van TAMBR en publiceert regelmatig over sonic branding.

Michelle Alblas

Michelle Alblas

Hoofd Productie

Michelle schrijft, zingt en produceert. Daarnaast begeleidt zij artiesten en muzikanten op het vlak van artistieke eigenheid en leiderschap. Bij TAMBR is ze verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle sonic branding producties.

Jaap Le Poole

Jaap Le Poole

Sonic branding specialist

Jaap is toetsenist, producer en geschoold als commercieel econoom. Voor TAMBR ondersteund hij marketeers bij het verkennen van nieuwe manieren om sonic branding toe te passen.

Producers

Joost Wesseling

Joost Wesseling

Producer

Joost Wesseling begon op zijn zevende jaar met pianospelen en studeerde af als drummer op heet Rotterdams  Conservatorium. Zijn werk als producer kenmerkt zich door een grote voorliefde voor het combineren van akoestische drums en electronica.

Eva van Manen

Eva van Manen

Producer

Eva van Manen is artiest, songwriter en producer. Haar werk wordt beïnvloed door elektronica, hiphop en indie-pop, met een liefde voor akoestische samples. Daarnaast is ze oprichter van rosetta., een platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers.

Silvan van der Zwaag

Silvan van der Zwaag

Producer

Silvan van der Zwaag is gitarist, songwriter en producer. Hij studeerde gitaar aan het Rotterdams conservatorium en ontwikkelde zich tot veelzijdig muzikant en geluidskunstenaar met expertise in klankontwerp en muziektechnologie.

Erik Buschmann

Erik Buschmann

Producer

Erik Buschmann is drummer, grafisch ontwerper en producer. Hij voelt zich het meest op z’n gemak als hij zijn brede muzikale interesse kan uiten in producties op het snijvlak van pop, ambient en elektronica.