Contact
Home / Ons team

ONTMOET DE EXPERTS

TAMBR laat muziek werken voor merken én makers. Eerlijke deals voor eigenzinnige componisten, een academische benadering wars van poeha en optimaal gebruiksgemak voor onze klanten. Samen met onze producers, componisten en musici vormen we zo een front tegen nietszeggende stockmuziek, vage briefings en complexe licenties. Merk voor merk op weg naar een beter klinkende wereld. Doe je mee?

Willemijn van Hussen

Willemijn van Hussen

Founder | Director

Willemijn is pianist, marketeer en econoom. Met een bewezen trackrecord in de creatieve sector en een scherp oor voor muzikaal talent, bouwt ze vastbesloten aan een beter klinkende wereld. Voor merken én makers.

Niels de Jong

Niels de Jong

Founder | Sonic strategist

Niels studeerde af als jurist en uitvoerend pianist, werd getraind als bankier en vond zijn roeping als creatief strateeg. Als mede-oprichter van TAMBR deelt hij op onregelmatige basis zijn vergezichten over sonic branding.

Michelle Alblas

Michelle Alblas

Head of Production

Michelle schrijft , zingt en produceert. Daarnaast begeleid zijn artiesten in het ontwikkelen van hun artistieke eigenheid. Voor TAMBR houdt zij alle sonic branding-trajecten on the grid en haalt zij het beste uit onze componisten.

Jaap Le Poole

Jaap Le Poole

Sonic branding specialist

Jaap is toetsenist, producer en opgeleid als bedrijfseconoom. Voor TAMBR helpt hij marketeers bij het ontdekken, verkennen en toepassen van muziek voor marketingdoeleinden. En nog veel meer.

Producers

Joost Wesseling

Joost Wesseling

Producer

Joost begon als peuter met pianospelen maar studeerde uiteindelijk af als drummer. Ook in zijn werk houdt hij niet van definitieve keuzes en combineert hij het liefst akoestische drums met vintage electronica.

Erik Magnée

Erik Magnée

Producer

Eric is muzikant, geluidskunstenaar en componist. Als tiener speelde hij in verschillende progressieve rockbands en ontwikkelde hij een gezonde fascinatie voor nerdy elektronica en theatrale muzikale toepassingen.

Eva van Manen

Eva van Manen

Producer

Eva is songwriter, producer en oprichter van rosetta., een platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers. Daarnaast heeft ze ook nog liefde over voor producties op het snijvlak van elektronica, hiphop en indie-pop.

Silvan van der Zwaag

Silvan van der Zwaag

Producer

Silvan is opgeleid als gitarist en ontwikkelde zich daarna tot veelzijdig muzikant en producer. Een geluidskunstenaar met expertise in klankontwerp, muziektechnologie en het vermogen om keihard die emotionele snaar te raken.

Erik Buschmann

Erik Buschmann

Producer

Erik is drummer, grafisch ontwerper en producer. Hij voelt zich het meest op z’n gemak als hij zijn brede muzikale interesse kan uiten in producties op het snijvlak van catchy pop, epische ambient en vieze elektronica.

Mark Schilders

Mark Schilders

Producer

Mark studeerde cum laude af als jazzdrummer en won diverse prijzen met zijn spel. Zijn autonome werk kenmerkt zich door een speelse eigenheid, volstrekt origineel en autonoom van karakter. Een beetje vreemd maar wel lekker.

Nicky Hustinx

Nicky Hustinx

Producer

Nicky is multi-instrumentalist en audio-engineer, gespecialiseerd in rauwe live-elektronica. Naast zijn nooit eindigende zoektocht naar de perfecte kickdrum, maakt Nicky in zijn composities altijd ruimte voor het onvoorspelbare.

TAMBR Composer reel