Contact
Home / Cases

Onze sonic branding cases

Filter op categorie


CMOtalk

In CMOtalk ondervraagt Klaas Weima de top van de internationale marketingwereld over hun inspiratie en drijfveren. TAMBR ontwikkelde het leader-pakket, geïnspireerd op de grote TV-shows van weleer. Spanning en allure, gevat in 30 seconden.

Leer & luister

Reinier de Graaf

Het Reinier de Graaf ziekenhuis helpt mensen om zo lang mogelijk gezond te blijven en wil ziektes voorkomen. Daarom zet Reinier in op samenwerking, preventie en levensloopgeneeskunde. Reinier positioneert zich als ‘Je ziekenhuis voor het leven’, en daar hoort een muzikale identiteit bij.

Leer & luister

Open Universiteit

De Open Universiteit is koploper op het gebied van online onderwijs. Een avontuurlijk merk in een traditionele sector. In navolging van hun visuele identiteit besloot het merk ook een muzikale huisstijl te ontwikkelen. En daarbij schuwden ze het experiment niet.

Leer & luister

Jong Beleggen

Jong Beleggen is één van de meest beluisterde podcasts van Nederland. En geïnspireerd door hun ervaringen op de aandelenmarkten, snapten Pim en Milou al snel dat je muziek voor je merk moet laten werken, in plaats van andersom. Exit goedkope stockmuziek, enter TAMBR.

Leer & luister