Contact
Home / Wat we doen / Audio UX

Je klantreis verklankt

Verrijk je klantervaring met audio.

Een hoorbare klantervaring als verlengstuk van je merk.

Audio vertelt je waar je bent, waar je naartoe moet en wat er van je verwacht wordt. Wanneer een actie is geslaagd of een handeling mislukt. Tegelijkertijd helpt geluid je een beeld te vormen van wie er met je communiceert. Wij vinden voor jouw merk de juiste balans tussen merk en functie. In lijn met je merkwaarden en effectief.

Wij helpen je met de volgende uitdagingen:

  • Hoe vertaal ik mijn klantreis in geluid?
  • Op welke momenten moet ik audio inzetten?
  • Hoe blijf ik herkenbaar zonder te vervelen?
  • Welke stem past bij mijn merk?

ONZE DIENSTEN

Callcentre

Callcentre

Je telefonische meldteksten voorzien van je eigen stem en muziek.

Ons aanbod
Retail

Retail

Je winkelervaring versterkt met passende audio. Functioneel en on-brand.

Ons aanbod
Voice

Voice

Je merk vertaald naar een spraakgestuurde ervaring. Intuïtief en herkenbaar.

Ons aanbod

Valess

Valess is een vrolijk en toegankelijk merk dat consumenten helpt bij de eerste stap richting een maaltijd zonder vlees. Gemaakt op basis van zuivel, rijk aan voedingsstoffen en met een knapperige bite. Door TAMBR vertaald in een optimistische en dansbare tune. So tasty!

Walibi

Walibi is het spectaculairste attractiepark van Nederland, bekend van de vele achtbanen en spannende attracties. Geschikt voor ervaren thrill-seekers maar ook voor een dagje uit met het hele gezin. Een unieke ervaring, door TAMBR vertaald in geluid.

Feetje

Feetje is het oudste babykleding merk van Nederland. Opgericht in 1980 voorziet het al generaties de allerkleinsten van kleurrijke outfits. Een mooi Rotterdams merk dat TAMBR mocht verrijken met een passende muzikale huisstijl. Toegankelijk met een vleugje magie.