NL EN Contact
Home / Wat we doen / Audio productie

Audio productie

Laat je visuele communicatie ondersteunen door een eigen geluid.

Audio maakt al je communicatie effectiever.

Audio is booming. Podcasts worden mainstream, spraakgestuurde assistenten veroveren langzaam ons huishouden en radio is hard op weg een digitaal massamedium te worden. Ondertussen explodeert het aantal platforms waarop je je als merk kunt laten horen. Wij geloven dat elk verhaal beter wordt van passende audio. Daarom helpen wij je met het vinden van een eigen klank. Opvallend en herkenbaar. Overal waar je publiek met jou in aanraking komt.

Dit is hoe we werken:

  • Onze objectieve “science based” sonic branding methode staat garant voor een passend resultaat
  • Wij werken met de beste componisten en producers
  • Wij werken snel vanuit onze eigen studio in Rotterdam of op locatie bij een van onze partners
  • We werken tegen transparante en overzichtelijke tarieven

onze Producten

Muziek voor online video’s

Muziek voor online video’s

Je online video’s voorzien van een eigen geluid. Herkenbaar en uniek.

Ons aanbod
Podcast

Podcast

Een complete podcast voor je bedrijf of organisatie. Van concept tot distributie.

Ons aanbod
TikTok-campagne

TikTok-campagne

TikTok = audio. Echt? Ja, echt. Je merk laden op TikTok valt of staat met de juiste audiotrack. Wij ontwerpen een complete TikTok campagne voor je merk en zorgen voor de juiste influencers voor je content.

Ons aanbod
AFAS

AFAS Software is een eigenzinnig softwarebedrijf dat erom bekend staat geen concessies te doen aan kwaliteit en efficiency. Geen wonder dat ze bij TAMBR uitkwamen. Wij voorzagen hun complete klantreis van een funky sound vol kenmerkende details.

Open Universiteit

Een avontuurlijk merk in een traditionele sector. In navolging van hun visuele re-branding besloot de Open Universiteit ook een muzikale identiteit te ontwikkelen. Marco Koolen, hoofd Marketing en Communicatie, blikt terug.

Blendle

Bij Blende draait alles om lezen en luisteren. Zo was sonic branding een logische stap voor het mediabedrijf uit Utrecht. Wij voorzagen de Blendle-ervaring van passende muziek in een zorgvuldige balans tussen urgentie en toegankelijkheid.