Contact
Home / Academy / Educatie / De Nederlandse sound logo top-30
Terug naar overzicht

De Nederlandse sound logo top-30

Ons onderzoek naar een selectie Nederlandse sound logo's is een eerste stap naar een nationale audiobenchmark. Zo kun je zien hoe jouw geluid scoort in vergelijking met een representatieve steekproef en leren van de best presterende audiomerken. Download het rapport en ontdek wat de ingrediënten zijn van een succesvolle muzikale handtekening!


Ja, stuur mij het rapport over de sound logo top-30!

Een sound logo, maar hoe dan?

Slechts een minderheid van de merken beschikt over een herkenbare muzikale handtekening. Dat moet natuurlijk veranderen Dus om alle twijfelende marketeers op weg te helpen: wat kunnen we leren van drie iconische Hollandse soundlogo’s?

Verder lezen

De noodkreet van Van Moof

De peperdure Van Moof-fietsen beschikken over een oorverdovend alarmsysteem. En dat zegt veel over de woede die het merk weet los te maken. Hoe kan een verzameling frequenties zoveel irritatie oproepen?

Verder lezen

Muzikale magie langs de meetlat

Het creëren van merkbekendheid staat bovenaan de prioriteitenlijst van mening marketeer. En dat is niet eenvoudig in ons versnipperde medialandschap. Maar met de strategische inzet van audio kun je snel meters maken, zo blijkt uit onderzoek van TAMBR en Validators.

Verder lezen