Contact
Home / Cases / Meerdervoort

Meerdervoort

Meerdervoort helpt haar klanten met het opbouwen van financiële vrijheid. Op een veilige manier, waarbij risicobeperking belangrijker is dan maximaal rendement. Dat resulteerde in een klassieke, betrouwbare klank met een subtiele dynamiek.

“Werken met TAMBR was echt super. Er zit daar enorm veel kennis over muziek en marketing.”

Milene Zaat, Marketing coördinator Meerdervoort

Wat is het nut van een muzikale identiteit voor een financiële dienstverlener als Meerdervoort?

Met een muzikale identiteit onderscheid je je als merk. En dat is voor ons net zo belangrijk als voor andere merken. Muziek geeft daarbij een bepaald gevoel mee, iets eigens. Daarom waren we op zoek naar een uniek sound logo, een herkenningspunt dat echt bij het merk gaat horen.

Meerdervoort brand anthem

0:00
/

Hoe kijk je terug op het proces? Hoe ging het “praten over muziek”?

Werken met TAMBR was echt super. Er zit daar enorm veel kennis over muziek en marketing. Het is heel bijzonder hoe je vanuit woorden en associaties tot een perfect passend geluid komt. Echt knap hoe TAMBR ons hierbij heeft geholpen.

Hoe is jullie merk uiteindelijk verklankt?

Het geluid van Meerdervoort is precies geworden zoals we ons bedrijf willen laten klinken. Het straalt klasse uit, heeft een subtiele dynamiek en communiceert leiderschap. En we zijn natuurlijk heel erg fan van de mooie cello-partij!

Meerdervoort sound logo

0:00
/

Meerdervoort radioreclame

0:00
/


Campina

Al sinds 1871 werken de boeren van Campina elke dag vol overgave aan hun eerlijke zuivelproducten. En zo helpen ze ons met een sterke start van de dag. Dat gevoel vertaalden wij in een frisse en opgewekte audio-identiteit. Een goede morgen in muziek.

Leer & luister

Crystal Clear

Crystal Clear geeft je dat broodnodige rustmoment op een drukke dag. Zodat je weer met een frisse blik vol energie vooruit kan. Die sensatie vertaalde TAMBR naar een kristalheldere tune vol ritmische dynamiek, geaccentueerd door muzikale rustpunten.

Leer & luister

Walibi

Walibi is het spectaculairste attractiepark van Nederland, bekend van de vele achtbanen en spannende attracties. Geschikt voor ervaren thrill-seekers maar ook voor een dagje uit met het hele gezin. Een unieke ervaring, door TAMBR vertaald in geluid.

Leer & luister