Contact
Home / Cases / Feetje

Feetje

Feetje is het oudste babykleding merk van Nederland. Opgericht in 1980 voorziet het al generaties de allerkleinsten van kleurrijke outfits. Een mooi Rotterdams merk dat TAMBR mocht verrijken met een passende muzikale huisstijl. Toegankelijk met een vleugje magie.

“Als je erover nadenkt is audio een logische aanvulling op ons zorgvuldig opgebouwde merk.”

Susanne van Ardenne, Senior Marketing Manager Feetje

Feetje doet niet aan TV-reclames of online campagnes. Waarom hebben jullie dan toch besloten om een muzikale huisstijl te ontwikkelen?

Feetje bestaat al sinds 1980 en heeft een stevige positie in de markt voor babykleding. We nemen onze identiteit heel serieus, maar hadden nog nooit gehoord van audio-marketing. Toen we in contact kwamen met TAMBR wisten we eigenlijk meteen dat we ook een muzikale huisstijl wilden ontwikkelen. Als je erover nadenkt is audio een logische aanvulling op ons zorgvuldig opgebouwde merk!

Jullie zijn veel actief online. Wat zijn de kanalen waar we jullie terug gaan horen?

Instagram en Facebook passen het beste bij ons. Media die gericht zijn op visuele communicatie en waar veel jonge ouders te vinden zijn. Ideaal om onze wisselende en kleurrijke collecties te laten zien. En dus nu ook te laten horen!

Feetje brand anthem

0:00
/

Hoe heeft TAMBR jullie geholpen met het vinden van jullie eigen sound? En hoe klinkt Feetje dan?

TAMBR loodste ons heel soepel door het maakproces heen. Dat was fijn, want we waren niet gewend om zo diepgaand over muziek na te denken. Er lag al vrij snel een passend moodboard, van waaruit TAMBR kon gaan produceren. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een toegankelijk geluid. Zonder al teveel schattige clichés maar wel met een vleugje magie.

Feetje soundlogo

0:00
/

CMOtalk

In CMOtalk ondervraagt Klaas Weima de top van de internationale marketingwereld over hun inspiratie en drijfveren. TAMBR ontwikkelde het leader-pakket, geïnspireerd op de grote TV-shows van weleer. Spanning en allure, gevat in 30 seconden.

Leer & luister

Stëlz

Stëlz is gemaakt van bruisend water, alcohol en een vleugje fruit. Een helder en verfrissend drankje, zonder onnodige calorieën. Met wortels in festivals en muziek, was het creëren van een brand anthem een ​​natuurlijke stap voor het allereerste Nederlandse hard-seltzer merk.

Leer & luister

Hallmark

Hallmark begrijpt als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Met haar wenskaarten inspireert het merk ons om weer echt contact te maken met de mensen om ons heen. Elke dag opnieuw. En sinds kort ook met muziek. Luister je mee?

Leer & luister