Contact
Home / Cases / CMOtalk

CMOtalk

In CMOtalk ondervraagt Klaas Weima de top van de internationale marketingwereld over hun inspiratie en drijfveren. TAMBR ontwikkelde het leader-pakket, geïnspireerd op de grote TV-shows van weleer. Spanning en allure, gevat in 30 seconden.

“De mensen van TAMBR zijn zelf muzikanten en zorgen dat componisten een eerlijke bijdrage krijgen voor hun talent. Zeer betrokken, pragmatisch en een fijn bureau om mee te werken.”

Klaas Weima, Founder CMOtalk

Wat wilden jullie bereiken met de CMOtalk-tune?

Conversational podcast schieten als paddenstoelen uit de grond, maar die producties zijn lang niet allemaal van hoge kwaliteit. Met CMOtalk richten we ons op een veeleisend segment, daarom wilden een kwalitatief hoogstaand geluid laten horen. Geen stockmuziek, maar echt een op maat gecomponeerde leader. Onderscheidend en tijdloos.

Hoe kijken jullie terug op het maakproces?

De samenwerking met TAMBR was zeer plezierig. Hun strategen denken supergoed mee in het maakproces en leggen de verschillende stappen ook goed uit. Op basis van onze briefing hadden we dan ook echt wat te kiezen en daarin werkten we ook nauw samen met de makers. Helemaal leuk was dat de artiesten ook optraden tijdens ons jaarlijkse event voor CMO’s. De cirkel was toen helemaal rond!

CMOtalk brand anthem

0:00
/

Hoe is CMOtalk vertaald in muziek?

Het resultaat is een frisse en tijdloze tune met een jazzy sound, die onze luisteraars inmiddels direct herkennen en associëren met CMOtalk. We beschikken daarnaast over een selectie stingers, loops en bumpers die goed van pas komen in ons radioprogramma op BNR. Kortom, we zijn superblij met het resultaat!


Campina

Al sinds 1871 werken de boeren van Campina elke dag vol overgave aan hun eerlijke zuivelproducten. En zo helpen ze ons met een sterke start van de dag. Dat gevoel vertaalden wij in een frisse en opgewekte audio-identiteit. Een goede morgen in muziek.

Leer & luister

Crystal Clear

Crystal Clear geeft je dat broodnodige rustmoment op een drukke dag. Zodat je weer met een frisse blik vol energie vooruit kan. Die sensatie vertaalde TAMBR naar een kristalheldere tune vol ritmische dynamiek, geaccentueerd door muzikale rustpunten.

Leer & luister

Walibi

Walibi is het spectaculairste attractiepark van Nederland, bekend van de vele achtbanen en spannende attracties. Geschikt voor ervaren thrill-seekers maar ook voor een dagje uit met het hele gezin. Een unieke ervaring, door TAMBR vertaald in geluid.

Leer & luister