Contact
Home / Wat we doen / Audio identiteit / Sound logo
Terug naar overzicht

Sound logo

Een soundlogo is een van de meest effectieve manieren om je merk te ondersteunen met muziek. Een korte en herkenbare tune die te gebruiken is onder al je relevante uitingen.

Benieuwd hoe jij klinkt in vijf seconden? Wij vatten je merk samen in een unieke muzikale handtekening, een soundlogo. Catchy, opvallend en gecomponeerd vanuit je merkwaarden.


Crystal Clear
auto-dealer.com
bpfBouw
Stibbe
Stëlz
Hallmark
Valess
evoyo
Campina
Parkos
NMO
Walibi
Auping
Feetje
Vivera
Fairtrade Original
AFAS

Contactformulier (open tekst)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Crystal Clear

Crystal Clear geeft je dat broodnodige rustmoment op een drukke dag. Zodat je weer met een frisse blik vol energie vooruit kan. Die sensatie vertaalde TAMBR naar een kristalheldere tune vol ritmische dynamiek, geaccentueerd door muzikale rustpunten.

auto-dealer.com

auto-dealer.com heeft de ambitie om de aanschaf van een nieuwe auto om te toveren tot een superieure aankoopervaring. Alle bekende merken, onverslaanbare prijzen, onafhankelijk advies en lokale service. Wij vertaalden dat streven in een muzikale identiteit samen met MIX.

bpfBOUW

bpfBouw is het pensioenfonds voor de bouw. Een betrokken organisatie die nauw verbonden is met de sector. In navolging van hun nieuwe visuele huisstijl, ontwierp TAMBR een passende muzikale identiteit. Een betrouwbaar en stoer geluid met een verzorgend karakter.

Meer cases
TV campagne

TV campagne

Muziek voor TV-campagnes is speciaal gecomponeerd om het verhaal van je commercial te ondersteunen en de emotionele impact daarvan te vergroten. Zonder aan herkenbaarheid te verliezen.

Muziekstrategie

Muziekstrategie

Een audio-strategie is de basis van je muzikale identiteit. Een scherpe positionering die je in staat stelt om een herkenbare en unieke audio-identiteit te ontwikkelen. Van jou en niemand anders.

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Brand anthem

Brand anthem

Een brand anthem is de verklanking van je merkkarakter in een op maat gecomponeerd muziekstuk. De ingrediënten van deze compositie vormen de basis voor je muzikale huisstijl.

Audio UX

Audio UX

Audio UX is het gebruik van geluid in het ontwerp van digitale interfaces en interactieve producten, gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het versterken van je merkidentiteit.

Audio bibliotheek

Audio bibliotheek

Een muzikale huisstijl is het verlengstuk van je visuele identiteit. Een audio-bibliotheek bestaande uit muzikale assets die op verschillende kanalen kunnen worden ingezet om je communicatie te versterken.

Podcast leader

Podcast leader

Een leader-pakket voor je podcast. Op maat gecomponeerd voor jouw merk.

Radioreclame

Radioreclame

Een goede radioreclame vermaakt, informeert en betrekt de luisteraar. Geschilderd in je eigen, kenmerkende muzikale kleuren en duidelijk afkomstig van jouw merk. En niemand anders.