Contact
Home / Wat we doen / Audio identiteit / Muziekstrategie
Terug naar overzicht

Muziekstrategie

Een effectieve muzikale huisstijl vertrekt vanuit je merkwaarden. Maar hoe ontwijk je de clichés? Wanneer weet je of iets past? En hoe val je op binnen je categorie?

Wij verkennen de associaties rondom je merk, koppelen die aan de relevante merkmodellen en voeden daarmee ons muzikale algoritme. Het resultaat? Een scherpe positionering in audio, als muzikaal hoofdstuk van je brandbook.


Crystal Clear
auto-dealer.com
bpfBouw
Stibbe
CMOtalk
Stëlz
Hallmark
Valess
evoyo
Campina
Parkos
NMO
Walibi
Auping
Feetje
Rotterdam Partners
Vivera
Fairtrade Original
AFAS
Blendle
Open Universiteit
Jong Beleggen

Ja, neem contact met mij op voor de audio-positionering van mijn merk.

Crystal Clear

Crystal Clear geeft je dat broodnodige rustmoment op een drukke dag. Zodat je weer met een frisse blik vol energie vooruit kan. Die sensatie vertaalde TAMBR naar een kristalheldere tune vol ritmische dynamiek, geaccentueerd door muzikale rustpunten.

auto-dealer.com

auto-dealer.com heeft de ambitie om de aanschaf van een nieuwe auto om te toveren tot een superieure aankoopervaring. Alle bekende merken, onverslaanbare prijzen, onafhankelijk advies en lokale service. Wij vertaalden dat streven in een muzikale identiteit samen met MIX.

bpfBOUW

bpfBouw is het pensioenfonds voor de bouw. Een betrokken organisatie die nauw verbonden is met de sector. In navolging van hun nieuwe visuele huisstijl, ontwierp TAMBR een passende muzikale identiteit. Een betrouwbaar en stoer geluid met een verzorgend karakter.

Meer cases
Sound logo

Sound logo

Een sound logo is een kort muzikaal fragment van tussen 1 tot 5 seconden lang, bedoeld om merkherkenning op te wekken. Puur instrumentaal, gezongen als jingle of gecombineerd met een pakkende tekst.

TV campagne

TV campagne

Muziek voor TV-campagnes is speciaal gecomponeerd om het verhaal van je commercial te ondersteunen en de emotionele impact daarvan te vergroten. Zonder aan herkenbaarheid te verliezen.

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Brand anthem

Brand anthem

Een brand anthem is de verklanking van je merkkarakter in een op maat gecomponeerd muziekstuk. De ingrediënten van deze compositie vormen de basis voor je muzikale huisstijl.

Audio UX

Audio UX

Audio UX is het gebruik van geluid in het ontwerp van digitale interfaces en interactieve producten, gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het versterken van je merkidentiteit.

Audio bibliotheek

Audio bibliotheek

Een muzikale huisstijl is het verlengstuk van je visuele identiteit. Een audio-bibliotheek bestaande uit muzikale assets die op verschillende kanalen kunnen worden ingezet om je communicatie te versterken.

Radioreclame

Radioreclame

Een goede radioreclame vermaakt, informeert en betrekt de luisteraar. Geschilderd in je eigen, kenmerkende muzikale kleuren en duidelijk afkomstig van jouw merk. En niemand anders.