Contact
Home / Wat we doen / Audio identiteit / Audio bibliotheek
Terug naar overzicht

Audio bibliotheek

Je wil herkenbaar klinken, overal waar je in aanraking komt met je publiek. Maar waar begin je? Hoe ontwikkel je een passend muzikaal DNA?

Wij vertalen je merk in een unieke en herkenbare muzikale huisstijl. Een flexibel toepasbaar pakket dat functioneert als versterking van al je communicatie. De soundtrack van je merk.


auto-dealer.com
bpfBouw
Stibbe
Hallmark
Valess
evoyo
Campina
Parkos
NMO
Walibi
Auping
Feetje
Rotterdam Partners
Vivera
Fairtrade Original
AFAS
Open Universiteit
Een podcast over media

Ja, neem contact met mij op voor het ontwikkelen van een muzikale huisstijl.

auto-dealer.com

auto-dealer.com heeft de ambitie om de aanschaf van een nieuwe auto om te toveren tot een superieure aankoopervaring. Alle bekende merken, onverslaanbare prijzen, onafhankelijk advies en lokale service. Wij vertaalden dat streven in een muzikale identiteit samen met MIX.

bpfBOUW

bpfBouw is het pensioenfonds voor de bouw. Een betrokken organisatie die nauw verbonden is met de sector. In navolging van hun nieuwe visuele huisstijl, ontwierp TAMBR een passende muzikale identiteit. Een betrouwbaar en stoer geluid met een verzorgend karakter.

Stibbe

De advocaten en notarissen van Stibbe staan bekend om hun aandacht voor complexe, high-end zaken. Een reputatie die TAMBR mocht versterken met een eigen geluid. Hoe dat klinkt? Verfijnd, intelligent en met een speelse knipoog. Met oog voor detail.

Meer cases
Sound logo

Sound logo

Een sound logo is een kort muzikaal fragment van tussen 1 tot 5 seconden lang, bedoeld om merkherkenning op te wekken. Puur instrumentaal, gezongen als jingle of gecombineerd met een pakkende tekst.

TV campagne

TV campagne

Muziek voor TV-campagnes is speciaal gecomponeerd om het verhaal van je commercial te ondersteunen en de emotionele impact daarvan te vergroten. Zonder aan herkenbaarheid te verliezen.

Muziekstrategie

Muziekstrategie

Een audio-strategie is de basis van je muzikale identiteit. Een scherpe positionering die je in staat stelt om een herkenbare en unieke audio-identiteit te ontwikkelen. Van jou en niemand anders.

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Audio UX

Brand anthem

Brand anthem

Een brand anthem is de verklanking van je merkkarakter in een op maat gecomponeerd muziekstuk. De ingrediënten van deze compositie vormen de basis voor je muzikale huisstijl.

Audio UX

Audio UX

Audio UX is het gebruik van geluid in het ontwerp van digitale interfaces en interactieve producten, gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het versterken van je merkidentiteit.

Radioreclame

Radioreclame

Een goede radioreclame vermaakt, informeert en betrekt de luisteraar. Geschilderd in je eigen, kenmerkende muzikale kleuren en duidelijk afkomstig van jouw merk. En niemand anders.